vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePompierii solicitați la trei cazuri

Pompierii solicitați la trei cazuri

În cursul zilei de astăzi, în intervalul orar 12:55 – 13:00, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru gestionarea a trei situații de urgență. Toate solicitările au fost făcute prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au vizat localitățile Tășnad, Satu Mare și Căpleni.

1. La prima situație de urgență, care anunța producerea unei explozii în localitatea Tășnad, au intervenit: echipajul de paramedici din Tășnad, care încadrează ambulanța tip SMURD și cel de terapie intensivă SMURD Satu Mare. Pompierii și personalul medical ajunși la fața locului au găsit un bărbat de aproximativ 65 de ani care, în urma exploziei unui cazan (neurmată de incendiu), a suferit arsuri și plăgi la nivelul picioarelor.
După acordarea îngrijirilor medicale, victima a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe din Satu Mare.

2. La câteva minute după primul apel, pompierii Detașamentului de Pompieri din Satu Mare au fost solicitați să intervină în Satu Mare pentru degajarea carosabilului blocat de un copac doborât de vânt.

3. În jurul orei 13:00, I.S.U. ,,SOMEȘ” Satu Mare, a fost anunțat de producerea unei alte situații de urgență în localitatea Căpleni. La fața locului sau deplasat pompierii Detașamentului de Pompieri Carei cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Ajunși la locul solicitării, pompierii militari au constatat că ardeau două anexe gospodărești: o șură și acoperișul unui adăpost de animale din proprietatea învecinată. Echipajele de intervenție au stins incendiul cu operativitate, astfel că nu au fost afectate de foc și casele de locuit din apropierea focarelor.
În urma incendiului au ars șura aproape în întregime și acoperișul anexei gospodărești învecinate.
Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor cu focul.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente