Acasă Locale Ponta consideră că Mișcarea Populară este o ciorbă reîncălzită

Ponta consideră că Mișcarea Populară este o ciorbă reîncălzită

Victor-PontaPartidul Mișcarea Populară este o ciorbă reîncălzită alcătuită din „loseri de profesie și țuțări ai președintelui Traian Băsescu”, o formațiune care nu va fi capabilă de vreo surpriză pe scena politică, afirmă liderul PSD, premierul Victor Ponta.

El a susținut, la RTV, că nu a observat vreun om nou la Mișcarea Populară, ci doar persoane care s-au aflat și la PSD și PNL, dar „au luat bătaie”.

Deputatul Eugen Tomac a anunțat, marți, că Partidul Mișcarea Populară, formațiune pe care o conduce interimar, și-a depus la Tribunal actele pentru înființare, el prezentând, într-o conferință de presă, echipa de conducere precum și sigla și simbolul PMP, mărul.

Membrii Comitetului de inițiativă națională al Partidului Mișcarea Populară, format din președintele interimar Eugen Tomac și Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu și Dragoș Ciuparu, au susținut, marți, la lansarea partidului, o conferință de presă, având în spate un panou cu sigla și logoul formațiunii – un măr stilizat în culorile albastru-verde.

Eugen Tomac preciza că obiectivul imediat este de a pune bazele celui mai puternic partid din România, arătând că există posibilitatea ca începând de miercuri să fie înființate peste 30 de filiale ale Partidului Mișcarea Populară.

El ținea să sublinieze că cei din Partidul Mișcarea Populară sunt parteneri ai actualului șef al statului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente