miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăLocalePonta consideră că Mișcarea Populară este o ciorbă reîncălzită

Ponta consideră că Mișcarea Populară este o ciorbă reîncălzită

Victor-PontaPartidul Mișcarea Populară este o ciorbă reîncălzită alcătuită din „loseri de profesie și țuțări ai președintelui Traian Băsescu”, o formațiune care nu va fi capabilă de vreo surpriză pe scena politică, afirmă liderul PSD, premierul Victor Ponta.

El a susținut, la RTV, că nu a observat vreun om nou la Mișcarea Populară, ci doar persoane care s-au aflat și la PSD și PNL, dar „au luat bătaie”.

Deputatul Eugen Tomac a anunțat, marți, că Partidul Mișcarea Populară, formațiune pe care o conduce interimar, și-a depus la Tribunal actele pentru înființare, el prezentând, într-o conferință de presă, echipa de conducere precum și sigla și simbolul PMP, mărul.

Membrii Comitetului de inițiativă națională al Partidului Mișcarea Populară, format din președintele interimar Eugen Tomac și Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu și Dragoș Ciuparu, au susținut, marți, la lansarea partidului, o conferință de presă, având în spate un panou cu sigla și logoul formațiunii – un măr stilizat în culorile albastru-verde.

Eugen Tomac preciza că obiectivul imediat este de a pune bazele celui mai puternic partid din România, arătând că există posibilitatea ca începând de miercuri să fie înființate peste 30 de filiale ale Partidului Mișcarea Populară.

El ținea să sublinieze că cei din Partidul Mișcarea Populară sunt parteneri ai actualului șef al statului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente