29.8 C
New York City
miercuri, august 10, 2022
AcasăsusPonta despre șansele de refacere a USL, după declarațiile lui Antonescu: Sunt...

Ponta despre șansele de refacere a USL, după declarațiile lui Antonescu: Sunt toate șansele din lume

Liderul PSD Victor Ponta, susține în continuare că „sunt toate șansele din lume să fie refăcută USL”, el făcând aceste declarații întrebat despre afirmațiile lui Crin Antonescu potrivit cărora „cei care nu sunt azi cu PSD” trebuie să facă tot ce se poate ca PSD să nu pună mâna și pe Președinție”.

Întrebat, sâmbătă, la Târgu Jiu, dacă crede că mai sunt șanse pentru refacerea USL, în condițiile în care Crin Antonescu a spus că „aceia nu sunt azi cu PSD trebuie să facă tot ce se poate ca acest partid să nu pună mâna și pe Președinția României”, Victor Pnta a răspuns că sunt „toate șansele din lume”.

„Toate șansele din lume, pentru că eu am discutat peste tot în țară cu simpatizanți PNL, membri PNL, primari PNL și parlamentari PNL, care spun că, împreună, alături de Crin Antonescu, chiar dacă el acum s-a răzgândit și a trecut de partea doamnei Udrea, a domnului Blaga, a domnului Băsescu, liberalii sunt și își păstrează promisiunile pe care le-au făcut în 2012, și sunt convins că tot ceea ce am promis oamenilor vom duce la bun sfârșit împreună”, a declarat Victor Ponta.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, într-o intervenție la un post de televiziune, că este „o chestiune de raționalitate politică” din partea celor „care nu sunt azi cu PSD” ca să facă tot ce se poate „pentru ca PSD-ul să nu pună mâna și pe Președinția României”.

„Indiferent câtre lucruri îi despart pe cei care nu sunt astăzi cu PSD, este o chestiune de raționalitate politică și de instinct de conservare democratică să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna și pe Președinția României”, a spus Antonescu.

El a susținut că „a discuta cine, dacă și de ce este de dreapta este o discuție mai complicată decât aceea cine este împotriva PSD”.

„Cred că toate partidele care sunt în acest moment în opoziție pot să fie parteneri de discuție. Dilema acestor alegeri prezidențiale este dacă ele vor fi pro sau contra Băsescu, așa cum crede Ponta și cum vrea să-i facă pe români să creadă, sau dacă vor fi pro sau contra «toată puterea la PSD», așa cum mi se pare mie că este real. De aceea discutăm cine este contra PSD, nu cine este sau nu de dreapta”, a comentat președintele PNL, Crin Antonescu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente