29.8 C
New York City
vineri, august 19, 2022
AcasăsusPonta în vizită la Satu Mare, promite finanțare pentru centura de ocolire,...

Ponta în vizită la Satu Mare, promite finanțare pentru centura de ocolire, al treilea pod și Aeroport

Premierul României, Victor Ponta, împreună cu vicepremierii Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, respectiv Daniel Constantin, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale au  efectuat miercuri, 14 mai o vizită la Satu Mare. In cadrul sedinte premierul a promis,  finantare pentru centura de ocolire ,al treilea pod si Aeroport.

Cu această ocazie oaspeții guvernamentali au vizitat fabrica Draxlmaier din Satu Mare după care s-au întâlni cu reprezentanții administrației publice locale în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ.

În decurs de 10 zile aceasta este cea de-a doua vizită efectuată de premier și cei doi vicepremieri în județul nostru. Vă reamintim că Victor Ponta, Liviu Dragnea, respectiv Daniel Constantin au participat și la „Sâmbra Oilor”, eveniment ce s-a desfășurat pe data de 4 mai la Huta Certeze.

6 COMENTARII

  1. presedintele psd carei voteaza ca si consilier in sedintele de CL alaturi de UDMR Carei de 2 ani de zile!!!!
    primarul care e si presedinte la UDMR CAREI a angajat nevasta de presedinte psd carei la castel si acum tot psd carei voteaza cu udmr impotriva romanilor din carei!!!
    rusine PSD!!!

  2. love story PSD +UDMR si se fac ,,pe romani!
    vot PNL la 25 mai !!!vot PNL la 25 mai !!!vot PNL la 25 mai !!!

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente