Acasă sus Hoți prinși de poliție

Hoți prinși de poliție

Oamenii legii au identificat și prins ieri 3 bărbați care sunt bănuiți că ar fi comis infracțiunea de furt.

Polițiștii Secției de Poliție Gherța Mică au fost sesizați , marți de către o femeie din Bocicău despre faptul că , în timpul nopții persoane necunoscute au pătruns în magazinul pe care femeia îl deține și au sustras bunuri.

La fața locului s-a stabilit faptul că s-a pătruns în incintă prin forțarea unui geam termopan , fiind sustrase bunuri și suma de 2000 lei .

Oamenii legii au efectuat cercetări pentru identificarea și prinderea autorilor. În urma investigațiilor efectuate polițiștii au reușit identificarea și prinderea persoanei care se face responsabilă de aspectele reclamate, este vorba de un tânăr de 24 de ani , din aceiași localitate. Tânărul a sustras bunurile și le-a depozitat în podul unui imobil situat în curtea locuinței sale. . În cauză a fost produs un prejudiciu de aproximativ 3000 lei, prejudiciu care a fost recuperat și predat părții vătămate.

În urma extinderii cercetărilor oamenii legii au stabilit că acesta a mai incercat să pătrundă în incinta unui alt magazin din localitate ,  în cursul săptămânii trecute , dar nu a reușit întrucât a

fost văzut de un localnic și a luat-o la fugă, dar nu înainte de a-i abandona încălțămintea. Munca polițiștilor a fost îngreunată de faptul că,  omul care l-a văzut pe tânăr în acea noapte nu a putut să le dea detalii polițiștilor cu privire la identitatea și trasăturile fizice ale acestuia.

Acum Ionuț B., este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de Furt calificat și tentativă la furt calificat.

Ieri dimineață polițiștii din Ardud au fost sesizați de o localnică despre faptul că , în noaptea de 12/13 mai a.c i-au fost sustrase bunuri din gospodărie.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au reușit identificarea și prinderea autorului, un bărbat de 41 de ani, din aceiași localitate, care a pătruns în timpul nopții în gospodăria femeii , de unde a sustras animale de curte și o bicicletă. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate, iar bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.

Marți , în jurul pranzului, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către un agent de pază al unui magazin alimentar din municipiu, despre faptul că a surprins o persoană de sex masculin în timp ce sustrăgea bunuri din incinta magazinului. La fața locului oamenii legii au identificat persoana, Ioan P, de 60 de ani, care ar fi sustras alimente din magazin. Prejudiciul a fost recuperat și predat angajaților magazinului, iar bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Raed Arafat,solicită întărirea măsurilor anti COVID

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, miercuri, că în prezent sunt 368 de localităţi care au depăşit pragul de...

Cresc ajutoarele sociale de la anul

La începutul acestei luni deputaţii au adoptat propunerea legislativă care prevede creşterea indicatorului social de referinţă (ISR) până la valoarea de 1.200...

Masca și apariția cancerului pulmonar

Timp de 25 de ani am fost redactorul unei reviste comerciale premiate, numită HazMat Management, care a acoperit subiecte precum prevenirea poluării...

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Comentarii recente