marți, decembrie 5, 2023
AcasăLocaleNationalePonta: La USL, când este prezent și Crin, nimeni nu se opune...

Ponta: La USL, când este prezent și Crin, nimeni nu se opune cheltuielilor, doar taxelor. Asta e valabil în opoziție

Premierul Victor Ponta a relatat că în ședințele USL, când este prezent și liderul PNL, Crin Antonescu, nu există opinii împotriva creșterii cheltuielilor, ci doar față de introducerea vreunei taxe și a explicat că acest lucru nu este posibil decât dacă persoanele cu astfel de idei sunt în opoziție.

„La USL, când discutăm, și cu Crin, nu se opune niciodată la ideea să cheltuim mai mult, toată lumea se opune la ideea să mai punem vreo taxă, ceea ce, din păcate, dacă ești la Guvern, pur și simplu nu se poate, adică banii trebuie să-i iei de undeva ca să-i dai în altă parte. Doar dacă ești în opoziție poți să fii de acord doar cu măririle de salarii și de cheltuieli, să nu fii de acord cu taxe, că nu funcționează”, a spus Ponta.

Întrebat dacă asta înseamnă că Crin Antonescu face opoziție Guvernului, Ponta a răspuns că bănuiește că toată lumea face opoziție, și Băsescu, și Antonescu, nefiind nicio surpriză.

2 COMENTARII

  1. Denota ca , Crin Antonescu are autoritate. Iar daca Antonescu este in opozitie nu ne mai mira nimic la cum isi schimba lumea partidele

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente