marți, ianuarie 31, 2023
AcasăEconomico-socialNationalPonta: Rămân președinte al PSD până în primăvară

Ponta: Rămân președinte al PSD până în primăvară

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, joi, după ședința CExN, că rămâne președintele partidului până la Congresul din primăvară, alături de toată echipa de conducere, care își va duce mandatul până la capăt, el arătând că nu știe încă dacă va candida la acel Congres.

„Rămân președinte până în primăvară. Toată echipa de conducere care a fost aleasă în 2010 își încheie mandatul, dar nu pentru că am pierdut la prezidențiale, ci pentru că ciclul electoral înseamnă cele patru alegeri, după care urmează alte patru. Asta a fost până la  urmă soluția cea mai bună ca până la Congres, în primăvară, să ne ducem la bun sfârșit mandatul”, a spus Ponta.

El a precizat că le-a transmis social-democraților că nu ar fi candidat la Congres dacă acesta ar fi fost convocat în decembrie.

„Dacă făceam acum repede în decembrie un Congres, eu nu candidam. Le-am spus foarte clar colegilor mei că în decembrie nu sunt pregătit pentru așa ceva. Ori nimeni nu și-a mai dorit în luna decembrie congres”, a spus Ponta.

Întrebat dacă va candida la Congresul din primăvară, el a precizat: „Chiar nu știu să vă răspund. Nu știu, dacă e cineva care poate mai bine decât mine, îl voi sprijini”.

Întrebat de ce ar depinde decizia sa de a candida, Ponta a răspuns: „De convingerea mea că pot să particip la un nou proiect și nu încurc acel proiect”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente