Acasă Economico-social National Ponta: Rămân președinte al PSD până în primăvară

Ponta: Rămân președinte al PSD până în primăvară

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, joi, după ședința CExN, că rămâne președintele partidului până la Congresul din primăvară, alături de toată echipa de conducere, care își va duce mandatul până la capăt, el arătând că nu știe încă dacă va candida la acel Congres.

„Rămân președinte până în primăvară. Toată echipa de conducere care a fost aleasă în 2010 își încheie mandatul, dar nu pentru că am pierdut la prezidențiale, ci pentru că ciclul electoral înseamnă cele patru alegeri, după care urmează alte patru. Asta a fost până la  urmă soluția cea mai bună ca până la Congres, în primăvară, să ne ducem la bun sfârșit mandatul”, a spus Ponta.

El a precizat că le-a transmis social-democraților că nu ar fi candidat la Congres dacă acesta ar fi fost convocat în decembrie.

„Dacă făceam acum repede în decembrie un Congres, eu nu candidam. Le-am spus foarte clar colegilor mei că în decembrie nu sunt pregătit pentru așa ceva. Ori nimeni nu și-a mai dorit în luna decembrie congres”, a spus Ponta.

Întrebat dacă va candida la Congresul din primăvară, el a precizat: „Chiar nu știu să vă răspund. Nu știu, dacă e cineva care poate mai bine decât mine, îl voi sprijini”.

Întrebat de ce ar depinde decizia sa de a candida, Ponta a răspuns: „De convingerea mea că pot să particip la un nou proiect și nu încurc acel proiect”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente