sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusPonta: Situația în regiune se deteriorează, se opresc gazele

Ponta: Situația în regiune se deteriorează, se opresc gazele

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în debutul ședinței BPN al PSD, că situația în regiune se deteriorează și că se opresc gazele, el arătând că a discutat dimineață cu ministrul Energiei și România are rezerve necesare astfel încât pe termen scurt, respectiv șase luni, nu sunt probleme.

”Ne interesează pentru că suntem partidul de guvernământ și avem obligația guvernării. Vedeți că situația în regiune se deteriorează, se opresc gaze. Azi de dimineață am stat cu ministrul Energiei și vreau să dau un semnal de acum, imediat, că pentru România pe termen scurt, șase luni, nu e niciun fel de problemă, avem rezervele necesare”, a spus Ponta.

El a arătat că cel mai important lucru în acest moment este ca în toată scena politică să existe stabilitate și predictibiliate.

”Principala responsabilitate privind stabilitatea se îndreaptă către noi ca fiind partidul cel mai mare din coaliția de guvernare. Vreau să vă rog pe toți în toate structurile pe care le reprezentați – Parlament, structuri locale, Guvern – să dați același mesaj că e o perioadă în care România are nevoie mai mult decât orice de seriozitate și stabilitate”, a mai spus Ponta.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente