Acasă sus Țigări ascunse în căruță descoperite de polițiști

Țigări ascunse în căruță descoperite de polițiști

Polițiștii de frontieră au descoperit și ridicat în vederea confiscării 16.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 144.000 lei.

Sâmbătă, 14 iunie, în jurul orei 17.00, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Tarna Mare a observat o persoană care se deplasa cu o căruță dinspre frontiera de stat către interior, pe raza localității Comlăușa. Ulterior, căruțașul a intrat în curtea unui imobil aflat în construcție.

La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști care a efectuat, cu acordul proprietarului imobilului, un control asupra căruței aflate în curtea acestuia, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse sub iarbă cosită, mai multe colete cu țigări. Căruțașul, cetățean român cu domiciliul pe raza județului Satu Mare, a fost reținut de către polițiștii de frontieră.

În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 16.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 144.000 lei. În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și complicitate la contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente