luni, iunie 17, 2024
AcasăsusȚigări ascunse în căruță descoperite de polițiști

Țigări ascunse în căruță descoperite de polițiști

Polițiștii de frontieră au descoperit și ridicat în vederea confiscării 16.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 144.000 lei.

Sâmbătă, 14 iunie, în jurul orei 17.00, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Tarna Mare a observat o persoană care se deplasa cu o căruță dinspre frontiera de stat către interior, pe raza localității Comlăușa. Ulterior, căruțașul a intrat în curtea unui imobil aflat în construcție.

La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști care a efectuat, cu acordul proprietarului imobilului, un control asupra căruței aflate în curtea acestuia, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse sub iarbă cosită, mai multe colete cu țigări. Căruțașul, cetățean român cu domiciliul pe raza județului Satu Mare, a fost reținut de către polițiștii de frontieră.

În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 16.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 144.000 lei. În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și complicitate la contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente