Acasă Politica Local PP-DD Satu Mare și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare

PP-DD Satu Mare și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare

ppddPotrivit unor surse din cadrul PP-DD Satu Mare, în cursul zilei de ieri, 17 octombrie, Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al acestei formaţiuni politice a reuşit să bată în cuie lista candidaţilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.Toţi candidaţii au fost validaţi de către BPJ al PP-DD Satu Mare.

Astfel, pentru Camera Deputaților, în Colegiul 1,  va candida Giani Berinde, în prezent consilier local din partea PP-DD în Negreşti-Oaş. În Colegiul 2 ,va candida  preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD Satu Mare, Alexandru Horvat (în prezent, consilier judeţean),  în Colegiul 3 va candida preşedintele organizaţiei municipale din Carei, Codruţ Todoran,în Colegiul 4 va candida Ştefan Lung,iar în Colegiul 5, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD Satu Mare, consilierul judeţean Mihai Rusu.

Pentru Senat, în Colegiul 1, va candida Nicolae Ciorbă, vicepreşedinte la nivelul organizaţiei judeţene,singura necunoscuta fiind doar  în Colegiul 2,însă astăzi, la Conferința de presă a PP-DD Satu Mare,de la ora 15.00, vom afla și candidatul pentru acest colegiu.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente