joi, iulie 18, 2024
AcasăsusPrefectul are în atenție combaterea contrabandei cu țigări

Prefectul are în atenție combaterea contrabandei cu țigări

Prefectul Eugeniu Avram s-a întâlnit marți, 20 mai 2014, cu șefii sectoarelor și punctelor de frontieră de pe raza județului Satu Mare. La întâlnire au mai participat subprefectul Altfatter Tamas, șefa Serviciului Monitorizare din cadrul Instituției Prefectului, Ramona Antonescu, reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, Administrației Județene a Finanțelor Publice, precum și șefii Birourilor Vamale Halmeu, respectiv Satu Mare. În cadrul ședinței s-au analizat rezultatele activităților de combatere a contrabandei cu țigări pe primele patru luni ale anului 2014.

“Eu vă rog să arătați în continuare vigilență maximă. Dacă sunt probleme, disfuncționalități, nu așteptați să avem aceste întâlniri. Cer să aveți acțiuni în piețele din județul Satu Mare și să acordați o atenție deosebită comerțului stradal, ocazional” le-a transmis prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram șefilor de structuri județene din Ministerul Afacerilor Interne, în ședința de marți, 20 aprilie 2014.

În perioada ianuarie-aprilie 2014 numai la nivelul Biroului Vamal Halmeu au fost aplicate 23 de amenzi în cuantum total de 67.500 lei și au fost reținute în vederea confiscării 73.800 de țigarete. De asemenea, au fost reținute patru autoturisme, iar alte trei au fost confiscate. Au fost abandonate 21.740 de țigarete și s-a reținut pentru confiscare 185 de litri de combustibil.

De la numirea sa în funcție și până în prezent, prefectul Eugeniu Avram a acordat o atenție deosebită luptei împotriva contrabandei cu țigări și a evaziunii fiscale pe raza județului Satu Mare.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente