duminică, decembrie 3, 2023
AcasăLocaleStiri Satu Mare Prefectul Eugeniu Avram solicită maximă responsabilitate privind cheltuirea banilor publici

Prefectul Eugeniu Avram solicită maximă responsabilitate privind cheltuirea banilor publici

Prefectul Eugeniu Avram a organizat în data de 1 octombrie o întâlnire cu directorii instituțiilor implicate în acordarea plăților sociale de la bugetul de stat pentru a evalua modul de colaborare inter instituțională privind gestionarea acestor ajutoare financiare, respectiv alocații de stat, ajutoare și indemnizații.

La întâlnire au fost prezenți directorul Agenției Județene pentru Inspecție Socială Satu Mare, Bartoș Vartolomeu, directorul Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, Octavian Apan, directorul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Satu Mare, Riedl Kovacs Johanna,  șeful Biroului Județean de Administrare a Bazelor de Date privind Evidența Persoanelor (BJABDEP), Bogdan Popșa, și directorul Casei de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabou.

În cadrul întâlnirii, prefectul a cerut celor prezenți să evalueze cu responsabilitate modul în care se acordă aceste alocații de stat, ajutoare și indemnizații, atrăgând atenția ca aceste plăți să fie încasate doar de către beneficiarii în drept.

1 COMENTARIU

  1. Chiar este nevoie de o responsabilitate mai mare la cheltuirea banilor publici, deoarece multi primesc aceste indemnizatii chiar daca nu au nevoie de acesti bani. Sunt oameni care au mai mare nevoie de ajutoare.

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente