Acasă sus Prefectul județului Satu Mare, la ceas aniversar

Prefectul județului Satu Mare, la ceas aniversar

Prefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamas, își serbează astăzi ziua de naștere. Acesta împlinește frumoasa vârstă de 43 de ani. Reprezentantul Guvernului în teritoriu este căsătorit și este tatăl a doi copii.

La data de 3 martie a.c., Altfatter Tamas a fost numit prefect al judetului Satu Mare. Până la acea dată, începând din 2014, a fost subprefect al județului Satu Mare.

Altfatter Tamas este absolvent al Universităţii de Vest din Timişoara, specializarea economie. Totodată a urmat cursurile Facultății de Drept a Universităţii Vasile Goldiş din Arad. În 2016 a absolvit cursul de formare a funcţionarilor publici, iar cariera administrativă a început-o în anul 2004 la Direcţia Impozite şi Taxe Locale ca şi consultant financiar şi mai târziu ca director general.

Redacția Jurnalul de Satu Mare îi transmite un călduros “La mulți ani”!

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente