29.8 C
New York City
joi, august 18, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareAu început Zilele Județului Satu Mare

Au început Zilele Județului Satu Mare

Vineri, 20 iunie, în prima zi din cadrul Zilelor Județului Satu Mare, a avut loc deschiderea oficială a celei de-a II-a ediții a „Zilelor Județului Satu Mare”. Alături de conducerea Consiliului Județean, pe scenă au urcat prefectul Eugeniu Avram, dar și o parte dintre consilierii județeni.
Înainte de deschiderea oficială instrumentiștii de la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare au susținut un concert simfonic, moment mult aplaudat de către publicul prezent.
Deschiderea oficială a fost marcată de un scurt foc de artificii, direct de pe scenă, după care au urmat recitalurile susținute de Ducu Bertzi și trupa EDDA (din Ungaria).Județul Satu Mare vă invită la cea de a doua ediție a Zilelor

Evenimentul se dorește a fi o bună oportunitate de promovare turistică, culturală și economică a județului, a multiculturalității. Va fi o îmbinare armonioasă între tradiții, cultură, gastronomie, produse tradiționale, istorie și voie bună. Evenimentul se va adresa tuturor locuitorilor județului, dar va avea o ținută deosebită.

Vor fi amenajate două scene pe care vor urca nume mari ale muzicii românești și din străinătate, de toate genurile, rock, dance, populară și clasică.george negrea ziau judetului satu mare (1) ziau judetului satu mare (2) ziau judetului satu mare (3) ziau judetului satu mare (4)

ziua judetului 2014 (1) ziua judetului 2014 (2) ziua judetului 2014 (3) ziua judetului 2014 (4) ziua judetului 2014 (5) ziua judetului 2014 (6) ziua judetului 2014 (7)

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente