Acasă Locale Stiri Satu Mare Pregătiri pentru Sâmbra Oilor

Pregătiri pentru Sâmbra Oilor

comandament-sambra

Marți, 21 aprilie, la cabinetul prefectului județului Satu Mare. dr. Eugeniu Avram a avut loc o întâlnire a Comandamentului de lucru privind organizarea evenimentului “Sâmbra Oilor”.

Scopul acestei întâlniri a fost identificarea măsurilor care se impun în vederea bunei organizări a acestei manifestări.

La ședință au mai participat directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean, Claudiu Sulea, primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, primarul comunei Certeze, Petru Ciocan, directorul Centrului de Creație, Robert Laszlo, reprezentanți ai Instituției Prefectului, Consiliului Județean precum și un reprezentant al Administrației Finanțelor Publice.

Pe lângă stabilirea detaliilor organizatorice privind asigurarea ordinii publice, a altor măsuri de siguranță și a programului artistic, un alt subiect dezbătut a fost referitor la condițiile impuse agenților economici care vor fi prezenți la eveniment. Astfel, fiecare agent economic va trebui să respecte criteriile solicitate în mod legal de către Direcția de Sănătate Publică (DSP), Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) și Administrația a Finanțelor Publice. Operatorii economici vor avea obligația să fie dotați cu aparate fiscale ambulante, pentru a respecta legislația în vigoare.

În cadrul aceleași ședințe s-a stabilit că următoarea întâlnire în vederea organizării “Sâmbrei Oilor” va avea loc în teritoriu, luni 27 aprilie, de la ora 12:00.

Ajuns la cea de-a 59-a ediție, cel mai important eveniment din Țara Oașului, organizat de Consiliul Județean Satu Mare, Instituția Prefectului, Primăria și Consiliul Local Negrești Oaș și Primăria și Consiliul Local Certeze va avea loc în data de 3 mai, începând cu ora 11:00, pe dealul de la Huta Certeze.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente