Acasă Sanatate Premierul Cîțu s-a vaccinat pentru a treia oară

Premierul Cîțu s-a vaccinat pentru a treia oară

Premierul României, Florin Cîțu, s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin (booster) împotriva Covid-19, duminică, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

„Astăzi am făcut cea de-a treia doză cu vaccin recomanată de medici, pentru a mă proteja în continuare de coronavirus. Îi încurajez pe toți cei care deja s-au vaccinat și au deja șase luni de zile, să vină să își facă a treia doză, mai ales persoane care au peste 65 de ani, persoane care au deja probleme, ar trebui să vină urgent să se vaccineze. Bineînțeles, îi încurajez pe toți românii care nu s-au vaccinat, ar trebui să se vaccineze. Ați văzut că majoritatea covârșitoare, a persoanelor care astăzi se îmbolnăvesc și care ajung în spital, sunt persoane nevaccinat. Aţi văzut presiunea pe spitalele din România. Este foarte important să ne vaccinăm. Este singura soluţie pe care o avem acum”, a declarat Florin Cîţu după ce s-a vaccinat.

Și Raed Arafat și ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, s-au vaccinat marți, 28 septembrie, cu a treia doză de vaccin anti-COVID.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente