sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăEconomico-socialSocialPremiul pentru asistentul social social implicat în criza persoanelor refugiate din Ucraina,...

Premiul pentru asistentul social social implicat în criza persoanelor refugiate din Ucraina, ajunge la Satu Mare

Marți, 21 martie 2023, în incinta Ateneului Român a avut loc Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a IX-a. Ediția din acest an a adus în lumina reflectoarelor asistenți sociali și personalități care s-au remarcat pe parcursul anului 2022 prin devotament față de profesie, precum și prin munca depusă pentru comunitățile din care fac parte.

Opt asistenți sociali din Satu Mare au fost nominalizați pentru obținerea unor premii de excelență în domeniu, însă în finală au ajuns doar: Acs Melisa – DGASPC Satu Mare; Bidian Marina – Mirela (Ciocotisan) din cadrul cabinetului individual de asistență socială Mihaela Motoc; Pătcaş David Crina – DGASPC Satu Mare.

În cursul serii de marți, în marea finală, sătmăreanca Pătcaş David Crina care este asistent social în cadrul DGASPC Satu Mare a obținut Premiul pentru asistentul social implicat în criza persoanelor refugiate din Ucraina.

„Emoțiile colegei noastre, Pătcaş David Crina care a fost premiată la categoria Premiul pentru asistentul social implicat în criza persoanelor refugiate din Ucraina nu se pot exprima în suficiente cuvinte însă unele fotografii au reușit să suprindă câteva cadre reprezentative. Felicitari Crina, pentru aportul valoros adus la dezvoltarea Asistenței Sociale și la promovarea profesiei de Asistent Social”, transmite Motoc Mihaela, președinte CNASR Sucursala Satu Mare.

Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente