miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăsusPreședintele ANPC demisionează după un bilanț impresionant de activități efectuate, pentru a...

Președintele ANPC demisionează după un bilanț impresionant de activități efectuate, pentru a candida la Primăria Constanța

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că rămâne „comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean Constanţa (suspendat)”. „Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorităţii”, afirmă Constantinescu despre activitatea sa la ANPC.

„Închin o ceaşcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-aţi arătat susţinerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca preşedinte al autorităţii. Probabil unii dintre voi deja ştiţi că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de primar al oraşului Constanţa. Prin forţa lucrurilor, trebuie să renunţ la funcţia de preşedinte pentru a mă putea dedica campaniei şi noului proiect. Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorităţii”, a scris Horia Constantinescu pe Facebook. În opinia sa, lasă „o instituţie funcţională, cu paşi importanţi făcuţi către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă şi cu performanţe notabile”. „Rămân totuşi în această mare familie, în calitate de comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean Constanţa (suspendat).

Trăiesc senzaţia unui divorţ prin acord, dar gândul recăsătoririi cu Primăria Constanţa mă motivează enorm. Pregătesc partajul; las autorităţii câteva sute de ore suplimentare, proiecte şi o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate şi o reputaţie impecabilă în această poziţie”, conchide Constantinescu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente