Acasă Locale Stiri Satu Mare Președintele Pataki Csaba a prezentat obiectivele prioritare ale Județului Satu Mare

Președintele Pataki Csaba a prezentat obiectivele prioritare ale Județului Satu Mare

Obiectivele prioritare ale Județului Satu Mare au fost prezentate de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba în cadrul evenimentului “Business&Local community”, joi, 7.02.2019 la Casa Meșteșugarilor, acțiune organizată de Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor.
Evenimentul a debutat cu o scurtă retrospectivă a anului 2018 și câteva obiective pentru 2019 a Asociației Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest, prezentare făcută de președintele asociației, Iuliu Cadar.
Obiectivele prioritare ale Municipiului Satu Mare au fost prezentate de Maskulik Csaba, administratorul public al municipiului Satu Mare după care președintele Județului Satu Mare a trecut în revistă cele mai importante investiții din județ făcute anul trecut în domeniile de infrastructură rutieră, sănătate și atragere de fonduri europene. Totodată a prezentat prioritățile pentru 2019. Le-a mulțumi încă odată celor din asociații, că alături de partenerii din Ostalb duc o luptă comună pentru realizarea învățământului dual în județul nostru, la cele mai înalte standarde.
Ședința DRW s-a încheiat cu o sesiune de networking după prezentarea ”Migrația forței de muncă” realizată de Flore Ioan, reprezentat ITM Satu Mare și Ștefan Dragoș de la Biroul de Imigrări al județului Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente