vineri, septembrie 29, 2023
AcasăEconomico-socialNationalPreședintele PNL, Nicolae Ciucă, discuție importantă cu Kathleen Kavalec, ambasadoarea Statelor Unite...

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, discuție importantă cu Kathleen Kavalec, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a avut un dialog cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalec.

Ne-am concentrat atenția asupra mai multor teme de interes comun, analizând provocările de securitate din regiune, inclusiv recentele atacuri rusești din sudul Ucrainei, în apropierea graniței cu România, atacuri pe care le-am condamnat ferm. Totodată, am discutat despre modalitățile în care putem sprijini, în continuare, Ucraina și Republica Moldova.

Am abordat de asemenea subiectul investițiilor americane în țară noastră, accentuând oportunitățile economice pentru companiile americane și potențialul în creștere al României ca destinație pentru investițiile străine. Am acordat o atenție sporită sectorului digitalizării, mai ales în zona instituțiilor de stat, cu accent pe domeniul fiscal.

Nu în ultimul rând, am discutat cu doamna ambasador despre prioritățile Senatului României în următoarea sesiune și despre dorința comună ca, după alegerile parlamentare din 2024, să avem o reprezentare mult mai bună a femeilor în Parlamentul României.” a declarat președintele PNL.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente