marți, mai 28, 2024
AcasăsusPreședintele PNL Satu Mare, despre candidatul la Primăria orașului

Președintele PNL Satu Mare, despre candidatul la Primăria orașului

Preşedintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, declarat în această seară că este posibil ca PNL să nu depună candidat la Primăria Satu Mare dacă vor considera că nu are şanse de câștig, tocmai pentru a nu diviza electoratul.

„Posibil să depunem un candiat la Primăria municipiului Satu Mare, dar vom cântări acest aspect pentru că dacă vom considera că nu există o şansă reală din partea Alianţei, posibil să nu depunem candidat la Primăria municipiului Satu Mare tocmai pentru a nu fi în contradicţie cu ceea ce credem, şi anume că nu vrem divizarea votului. Vom purta discuţii cu celelalte formaţiuni şi vom identifica un candidat dintre cei care deja s-au anunţat, sau vom lansa noi un candidat”, a declarat Cozma.

El a spus că se discută în continuare cu USR.

“În continuare discutăm cu cei de la USR, problema este că au o decizie la nivel naţional că nu fac alte alianţe decât alianţele din interior cu PMP şi Forţa Dreptei, dar în cele trei săptămâni până când se depun candidaturile îi aşteptăm alături de noi şi eu sper să realizăm această alianţă pentru că este dorită şi aşteptată de către sătmăreni”, a mai spus Cozma.

În cadrul conferinţei, Adrian Cozma a anunţat constituirea Alianţei pentru Satu Mare, alături de Pro România şi PNŢ-MM.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente