29.8 C
New York City
joi, august 18, 2022
AcasăSportLocalDan Băbuț și Tiberiu Csik sunt mulțumiți de clasarea Olimpiei din sezonul...

Dan Băbuț și Tiberiu Csik sunt mulțumiți de clasarea Olimpiei din sezonul acesta

Marți, președintele Olimpiei Satu Mare, Dan Băbuț, alături de antrenorul echipei Tiberiu Csik au ținut o conferință de presă la stadionul Olimpia, în care au prezentat obiectivul Olimpiei din playout, dar și planul din sezonul viitor. Cei doi s-au arătat mulțumiți de clasarea Olimpiei din sezonul acesta, menționând că obiectivul a fost clasarea în primele 8 echipe.

Din punctul nostru de vedere mergem mai departe, locul 6 era un loc de mijloc, era ceea ce ne-am propus noi, dar nici locul 7 nu e mai prejos. Suntem tot la mijlocul clasamentului, sperăm ca să terminăm campionatul tot pe locul 1 în playout, deci la general pe locul 7. Acesta este următorul nostrum obiectiv, care este posibil, datorită echipelor din playout și punctajului pe care îl are echipa Olimpia. Trebuie sa fim atenți în continuare cum ne pregătim meciurile și să terminăm acest campionat cu capul sus. Obiectivul oficial de anul acesta a fost să ne clasăm pe locurile 1-8. Ne gândim încă de pe acum la un obiectiv mai serios din sezonul următor. Pentru asta vom lua măsuri, vom aduce 3-4 jucători noi.

Olimpia II își propune promovarea în Liga II
Din câte se conturează, în proporție de 90% vom ataca Liga a III cu echipa a doua. Ne dorim să avem o echipă cât mai puternică în care cadeții și jucătorii noștri să fie cât mai apropiați de ceea ce își dorește prima echipă.

Tibi Csik “După meciul de sâmbătă am fost foarte dezamăgiți”

Antrenorul Olimpiei și-a exprimat dezamăgirea față de eșecul de sâmbătă și de șansa ratată de a juca în playoff “După meciul de sâmbătă am fost foarte dezamăgiți, pentru că în ultimele două etape trebuia să câștigăm un meci sau cel puțin să facem egal cu Bistrița. Dar a trecut, mergem mai departe și continuăm campionatul, cu fruntea sus, nu ne aplecam capul, tot ce am făcut, am făcut prin munca noastră cu ajutorul conducerii. Am făcut cinstit cele 33 de puncte, fără mișcari de trupe. Îmi pare rău pentru jucători, pentru suporteri, care au crezut într-o calificare în play-off.”

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente