Acasă Sport International Prima dată când Ronaldo înscrie cinci goluri într-un meci

Prima dată când Ronaldo înscrie cinci goluri într-un meci

real-madridCristiano Ronaldo a revenit cu fast pe prima poziție a golgheterilor din La Liga, marcând cinci goluri în meciul Real Madrid-Granada 9-1, din etapa a 29-a din La Liga. Lusitanul a marcat un hat-trick în minutele 30, 36 și 38, al 31-lea din carieră, al 28-lea pentru Real Madrid și al 24-lea din La Liga.

CR7 e la egalitate cu Messi, la capitolul celor mai multe ”triple” în campionatul Spaniei all-time, și la egalitate cu Di Stefano, la numărul ”triplelor” reușite pentru Real Madrid. După pauză, CR7 a reușit ”chinta”, înscriind golurile 4 și 5 în minutele 54 și 90. A fost pentru prima oară în carieră când șeptarul ”blanco” înscrie de cinci ori într-un meci!

”Tripla” din prima repriză a fost al 31-lea hat-trick al lui Cristiano Ronaldo și cel mai rapid din cariera portughezului, fiind reușit în doar opt minute. Este cel mai rapid hat-trick al unui jucător al lui Real din 1992 încoace. Atunci, Hierro reușise o ”triplă” în doar șase minute! Totodată, este cel mai rapid hat-trick fără penalty-uri al unui jucător ”blanco” din ultimii 55 de ani și cel mai rapid hat-trick al unui jucător străin din istoria La Liga!

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente