Acasă Locale Stiri Satu Mare Prima stație de încărcare pentru mașini electrice la Satu Mare

Prima stație de încărcare pentru mașini electrice la Satu Mare

Prima stație publică de încărcare a mașinilor electrice a ajuns și în Satu Mare. Astfel, sătmărenii posesori de autovehicule electrice sau cei care își doresc să își achiziționeze un astfel de autoturism au de acum o stație de încărcare în municipiu.

Noua stație este amplasată la noul Shopping City din municipiul Satu Mare, iar accesul este deocamdată gratuit.

,,Satu Mare este cea mai noua locatie a retelei Renovatio echarge. Ne gasiti la proaspat deschisul #shoppingcity cu o statie rapida de 50kW DC (CCS&CHAdeMO) si doua puncte semi-rapide de 22kW AC (priza type2). Accesul este gratuit pana in prima parte a anui viitor”, este mesajul celor de la Renovatio e-charge.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente