Acasă Locale Stiri Satu Mare Primăria a închis toate terenurile de joacă din municipiu

Primăria a închis toate terenurile de joacă din municipiu

Primăria Satu Mare a închis terenurile de joacă din municipiu, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, dar și pentru a-i împiedica pe unii părinți să-și mai scoată copiii la joacă.

,,Vă informăm că am dispus închiderea terenurilor de joacă! Fiți responsabili! Protejați-vă familia și stați acasă!”, a anunțat Primăria pe Facebook.

Reamintim că la mijlocul acestei săptămâni, mai mulți copii au ieșit la joacă în municipiul Satu Mare, asta în condițiile în care toate școlile din țară s-au închis tocmai pentru a-i feri de orice risc de contaminare cu noul coronavirus.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente