Acasă Locale Stiri Satu Mare Primăria Satu Mare a cheltuit 36.000 de lei pe dezăpezire în ultimii...

Primăria Satu Mare a cheltuit 36.000 de lei pe dezăpezire în ultimii 3 ani

deszapezire-300x225

Bucuresti, 04 martie 2014 – In perioada ianuarie-februarie 2015, A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons a realizat un studiu comparativ privind situatia costurilor serviciilor de deszapezire si intretinere drumuri pentru perioada 01.06.2012 -01.01.2015 din cadrul Primariilor Resedinta de Judet din Romania.

55 % din institutiile mentionate au raspuns la acest studiu.Primaria Satu Mare a cheltuit cei mai multi bani pe serviciile mentionate si anume 36,653,000 lei iar Primaria Resita a cheltuit cei mai putini, mai exact 153,760 lei.

Primaria Zalau este singura institutie care a raspuns la acest studiu si care a raportat ca nu a cheltuit bani cu serviciile de deszapezire si intretinere drumuri deoarece acestea sunt responsabilitatea SC Citadin Zalau SRL prin contract de delegare de gestiune.

13,63 % dintre Primariile respondente si care au achizitionat serviciile mentionate au folosit metoda licitatiei publice, pe cand restul de 86,37% au optat pentru atribuirea directa, negocierea, concesiunea, delegarea sau asocierea.

Pretul platit de Primaria Botosani pentru serviciile de deszapezire si intretinere drumuri include si serviciile de salubrizare.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente