Acasă Locale Stiri Satu Mare Primăria Satu Mare ar putea renunța la câteva inverstiții

Primăria Satu Mare ar putea renunța la câteva inverstiții

Banii Primăriei Satu Mare sunt mai puțini din cauza COVID-19, fiind înregistrată deja o scădere de circa 8,5 milioane lei. Anunţul a fost făcut astăzi de către primarul Kereskenyi Gabor,  precizând că se reduc cheltuielile de funcţionare atât ale Primăriei cât şi ale instituţiilor subordonate.

,,La venituri se vede această criză economică, din impozitul pe clădiri persoane juridice avem un -8,5 milioane lei faţă de cât a fost raportat în anul 2019 în primul trimestru. Suntem nevoiţi şi vom fi nevoiţi în continuare să reducem bugetul de funcţionare al Primăriei şi serviciilor din subordine. Facem un calcul să vedem şi cu şomajul tehnic ce resurse financiare am reuşit să economisim, ce facem mai departe cu banii, ce se întâmplă cu cheltuielile materiale, nu se ştie la teatru dacă se vor organiza stagii, sau cu Clubul Sportiv Municipal, cum se vor organiza competiţii”, a spus primarul.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente