Acasă Locale Stiri Satu Mare Primăria vrea impozitarea suplimentară a imobilelor și terenurilor neîngrijite

Primăria vrea impozitarea suplimentară a imobilelor și terenurilor neîngrijite

Una din propunerile înaintate de primarului municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica primului ministru Victor Ponta și vicepremierului Liviu Dragnea în cadrul ședinței Asociației Municipiilor organizată la sârșitul săptămânii trecute la Craiova, se referă la impozitarea suplimentară a imobilelor și terenurilor neîngrijite situate în intravilan. Propunerea făcută a fost prezentată de edilul Sătmarului în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 31 iulie.

O altă propunere se referă la terenurile și clădirile MApN pe care, aceasta deși le deține, nu le folosește. „În Satu Mare avem un astfel de teren, pe o suprafață de aproximativ 9 hectare, pe care un investitor dorește să construiască un cartier de locuințe sociale pentru tineri. Cu toate astea ne blocăm de refuzul unor reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale de a preda acel teren. Le-am spus domnului prim-ministru și vicepremierului că acolo, la MApN, niște generali de pe vremea lui Ceaușescu se împotrivesc cedării acelui teren”, a declarat Coica.

Edilul spune că încă nu se știe câte locuințe se vor construi, acest aspect urmează a fi discutat cu investitorul după punerea la dispoziție a terenului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente