Acasă Locale Stiri Satu Mare Primăria vrea să amendeze Florisal

Primăria vrea să amendeze Florisal

Primaria Satu Mare pune piciorul in prag si pregateste amenzi usturatoare pentru cei care aruncă deșeuri pe domeniul public. Primăria propune sancțiuni și pentru operatorul de salubritate!

Primăria Satu Mare propune un nou regulament de salubrizare, adaptat noilor cerințe legislative! Noul regulament include printre altele:

• un capitol separat cu reglementări privind colectarea deșeurilor vegetale

• sancționarea operatorului de salubrizare, precum și a utilizatorilor serviciului public, privind nerespectarea cerințelor ce țin de colectarea selectivă a deșeurilor, abandonarea deșeurilor pe domeniul public, curățenia în jurul punctelor gospodărești

• indicatori de performanță pe care operatorul de salubrizare trebuie să îi îndeplinească.

Noul regulament de salubrizare, adaptat noilor cerințe legislative, va sta la baza întocmirii caietului de sarcini pentru atribuirea serviciilor de salubrizare!

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente