Acasă Locale Stiri Satu Mare Racordari ilegale la canalizare în Vetiș

Racordari ilegale la canalizare în Vetiș

Finalizarae lucrarilor la statiile de pompare ale sistemului de canalizare la Vetis si Oar se lasa asteptata. Si asta din cauza racordarilor ilegale la reteaua de canalizare.

„Greutăți neașteptate la finalizarea lucrărilor stațiilor de pompare ale sistemului de canalizare la Vetiș și Oar : racordarea ilegală la rețeaua de canalizare, nefuncțională încă, efectuată de indivizi iresponsabili ! Săpăturile gropilor stațiilor de pompare se umple de deversările din aceste gospodării !

În zilele următoare se va demara identificarea și sancționarea lor, conform prevederilor legii”, este mesajul locuitorilor din Vetis.

Ce spune legea?

Legea nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice :
”ART. 47
(1) Constituie contravenţie în domeniul serviciilor de utilităţi publice şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei următoarele fapte:
………………
c) racordarea la sistemele de utilităţi publice fără acord de furnizare/preluare, respectiv aviz de branşare/racordare eliberat de operator;:
și
Legea nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare :
”ART. 39

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente