Acasă Locale Stiri Satu Mare Primarul a participat la Nyiregyhaza la inaugurarea unei clădiri din cadrul unui...

Primarul a participat la Nyiregyhaza la inaugurarea unei clădiri din cadrul unui proiect comun

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel împreună cu viceprimarul Radu Roca au participat marți 16.12.2014 în orașul înfrățit Nyiregyhaza la conferința de inaugurare a clădirii reabilitată în cadrul proiectului “Investiția imobiliară în vederea dezvoltării întreprinderilor româno-maghiare”.

Proiectul este implementat de către Fundația Primom pentru promovarea intreprinderilor din județul Szabolcs-Szatmár-Bereg în parteneriat cu Municipiul Satu Mare, iar scopul principal al proiectului este reabilitarea a două clădiri monument istoric în Satu Mare și în Nyiregyhaza și crează premizele necesare dezvoltării relațiilor economice transfrontaliere.

La evenimentul inaugural au participat și primarul orașului Nyiregyhaza , Dr. Kovács Ferenc viceprimarul, membrii echipei de proiect, reprezentați ai mediului de afaceri, precum și alți invitați.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente