Acasă Economico-social Social Primarul Clujului, plimbat cu canoea de sătmăreanul Ionuț Stancovici

Primarul Clujului, plimbat cu canoea de sătmăreanul Ionuț Stancovici

Primarul Clujului, Emili Boc, a fost plimbat de sătmăreanul Ionuț Stancovici cu canoea. Acest lucru s-a întâmplat în cadrul unei acțiuni pe care sătmărenii de la Caiac SMile au organizat-o in memoriam Ivan Patzaichin.

Acțiunea a avut loc pe Lacul Gheorgheni, din Iulius Parc Cluj Napoca, iar alături de primarul Clujului au participat beneficiarii proiectului ”Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret”, SMile 2 Sport.

Invitat special a fost Alexandru Bologa, sportivul paralimpic clujean medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Tokyo din august 2021.

”În cadrul proiectului „Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret”, unde tineri clujeni instituționalizați sau cu dizabilități învață tainele caiacului, am adus un omagiu marelui campion Ivan Patzaichin și inegalabilului om de cultură Ion Caramitru. Cultura și sportul din România au rămas fără doi titani, care au contribuit la identitatea culturală și sportivă a poporului român. Dumnezeu să îi odihnească în pace!”, este mesajul transmis de Emil Boc.

Sursa foto: Facebook Caiac SMile

- Advertisment -

Cele mai populare

Nicolae Ciucă – desemnat pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de premier, propunerea a fost acceptată și de președintele...

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Comentarii recente