Acasă sus Primarul Coica s-a întâlnit cu Hidehiro Hosaka, Ministru consilier în cadrul Ambasadei...

Primarul Coica s-a întâlnit cu Hidehiro Hosaka, Ministru consilier în cadrul Ambasadei Japoniei

Primarul municipiului Satu Mare, dr.Coica Dorel a primit astăzi 26.12.2014, vizita  domnului Hidehiro Hosaka, Ministru consilier (Adjunct al șefului de misiune) în cadrul Ambasadei Japoniei însoțit de doamna Cristina Panaite, funcționar în cadrul Ambasadei.

Principalele teme discutate au fost situația investițiilor străine in municipiul Satu Mare  a facilităților privind atragerea investitorilor străini și posibilitatea de a aduce investitori japonezi în Satu Mare.

După ce a explicat avantajele pe care municipiul Satu Mare le oferă din punct de vedere economic, geografic și cultural, primarul a pus în discuție posibilitatea de a realiza o legătură directă cu un oraș din Japonia.

La finalul întrevederii domnul Hosaka a punctat faptul că pe orice drum care trebuie străbătut, primul pas e cel mai important și se bucură că acest pas a fost făcut cu dreptul.

În acest sens edilul șef l-a asigurat de toată susținerea și prietenia lui.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente