Acasă Interviuri Primarul comunei Tarna Mare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?

 -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna ta  îți acordă încrederea,  își pun în mâinile tale, în priceperea ta, în experiența ta, speranțele, visele,  viitorul lor, viitorul copiilor și  al nepoților.

Înseamnă să fii corect, onest în relația cu cetățenii, să-i reprezinți cu demnitate și cinste în orice împrejurare.

-De ce am ales să fiu primar?

-Sunt un om echilibrat, calculat, îmi place să ascult oamenii, să-i ajut.

-Sunt un om pregătit, am făcut două facultăți și un masterat, cursuri în managementul proiectelor cu finanțare europeană și cursuri de administrație publică locală.

-Iubesc Tarna Mare. Deși am fost profesor titular la București,am ales  să fiu profesor  în comuna mea. Am fost director de școală aproape 8 ani și am demonstrat că prin muncă, prin implicare poți realiza proiecte importante pentru comunitate.

Mi-am dat seama că toată pregătirea, experiența, voința mea, dragostea de semeni  sunt un dar pe care trebuie să-l împărtășesc comunității alături de care trăiesc.

De aceea am ales să fiu primar.

-Ce am realizat până acum și ce mă  recomandă să fiu primar în continuare?

Ce am realizat se poate vedea cu ochiul liber, pornind de la patrimoniul comunei, care a crescut în mandatele mele de peste 8 ori, fiind rezultatul proiectelor  europene și guvernamentale realizate, continuând cu lucrurile unice realizate pentru comuna mea:

-prima comună din județ cu sistem de  iluminat public cu LED, încă din 2011 ;

-singura comună din județ cu transport public local gratuit intersătesc;

– singura comună din județ care are o sală de fitness pentru iubitorii de mișcare de toate vârstele

-singura comună din județ care în vreme de pandemie a oferit măști gratuite cetățenilor săi, de la mic la mare

Apoi, mă recomandă portofoliul investițiilor realizate, toate făcute spre folosul locuitorilor comunei.

De ce trebuie duminică, 27 septembrie 2020, să ne alegeți  pe mine și  echipa PNL?

– Avem multe  proiecte câștigate, unele sunt în curs de finalizare, altele de-abia încep, iar pentru a le duce la bun sfârșit e nevoie de cunoaștere, de experiență, de profesionalism și mai ales de continuitate! Împreună cu viceprimarul Lenghel Vasile și consilierii locali liberali  am pornit aceste proiecte, știm cum să le ducem la bun sfârșit și știm cum să  obținem noi finanțări,  știm foarte bine la ce uși să batem și cum să batem! Vă îndemnăm să îi votați și pe cei ce ne vor susține proiectele de dezvoltare, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, domnul Adrian Cozma și lista de consilieri județeni ai  PNL .

Avem o strategie de dezvoltare a comunei, un fir roșu de care trebuie să ne ținem, pentru a asigura pe mai departe o dezvoltare și mai accelerată a comunei noastre.

Continuăm împreună dezvoltarea comunei Tarna Mare!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente