Acasă Sport Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2 seturi ( 6-0 și 2-1), după ce adversara sa, Karolina Pliskova, campionana en-titre, s-a accidentat.

Simona Halep (numărul 2 mondial) a fost aproape de o accidentare în game-ul secund al finalei turneului WTA de la Roma, contra Karolinei Pliskova. Din fericire, sportiva noastră s-a ridicat rapid și a continuat jocul.

Cele două finaliste de la Roma au mai jucat o partidă cu trofeul pe masa, în 2015, în Dubai, iar atunci Simona a reușit să se impună în minimum de seturi, 6-4, 7-6(4). 

„Favorita numărul 1, Simona Halep, şi deţinătoarea trofeului, Karolina Pliskova, se întâlnesc într-un blockbuster pentru titlul turneului de la Roma. Va fi cea de-a 12-a întâlnire între cele două foste număr 1 mondial. Halep conduce cu 7-4 la directe, însă Pliskova a câştigat ultima confruntare. Sportivele şi-au împărţit victoriile în cele două partide disputate pe zgură: Halep a câştigat duelul din semifi nale, de la Roland Garros, din 2017, în timp ce Pliskova a răzbunat eşecul în sferturile de la Madrid, în 2018.”, au scris cei de la WTA.

„Numărul 2 WTA, Simona Halep, este în cursa pentru cel de-al 22-lea titlu WTA al carierei, la simplu, şi al treilea al sezonului. Halep are o serie de 13 victorii consecutive, după ce a trecut şi de Garbine Muguruza. S-a impus în turneele de la Dubai şi de la Praga. Halep a câştigat 8 titluri WTA pe zgură, între care şi primul ei Grand Slam – Roland Garros 2018. Favorita numărul 1 este în căutarea primului său titlu la Roma şi se află la a 3-a finală. Simona Halep a ajuns cel puţin în sferturi în toate cele 5 întreceri la care a participat în acest sezon. Meciul cu Pliskova va fi primul în faţa unei adversare din TOP 5 în 2020.”, au continuat cei de la WTA.

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente