Acasă Locale Primarul i-a premiat pe micii pianisti

Primarul i-a premiat pe micii pianisti

pianisti-satu-mareAstăzi, 11 iunie în sala de ședințe a Consiliului Local, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, i-a premiat pe cei 15 copii de la Clubul de Pian din Satu Mare.

Edilul șef a declarat că, “vrem să ne mândrim în continuare cu voi, și să arătăm sătmărenilor că la noi în municipiu sunt foarte mulți tineri talentați, iar pe viitor vrem să îi introducem și în cadrul manifestărilor culturale sătmărene pe micuți”

Micii pianiști au fost premiați cu o diplomă din partea primăriei. Au fost premiați urmatorii elevi:  Ploscar Alex, Palcău Lucia, Grigoriu Alexandra, Duba Teofana, Gavrilaș Maria, Trella Alexandra, Duba Casian, Palcău George, Mădăras Paul, Bâce Andrei, Grad Daria, Bârla Beata, Rak Reika, Buricea Adelin, Marița Alin.

Tot în cadrul aceleași conferințe Coica a mai declarat că va renunța la toți sportivii străini din echipe, “de ce să plătim banii grei pe jucători din străinătate, când putem să îi promovăm pe ai noștri?”, a mai complectat primarul.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente