Acasă Locale Stiri Satu Mare Primarul vrea să interzică accesul mașinilor grele pe strada teilor

Primarul vrea să interzică accesul mașinilor grele pe strada teilor

Vineri, 31 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă primarul Dorel Coica a anunțat că va propune Comisiei de Circulație interzicerea camioanelor de mare tonaj pe străzile municipiului Satu Mare.
Măsura se impune în condițiile în care „circulația camioanelor de mare tonaj provoacă disconfort în rândul cetățenilor, crapă pereții clădirilor și se distrug străzile”, a declarat edilul.
Prima măsură va fi luată pe strada Teilor din Satu Mare unde se va interzice intrarea vehiculelor mai grele de 7,5 tone. „În perioada imediat următoare vom pregăti strada Teilor pentru reparații, iar la primăvară va fi reabilitată în întregime. Îi anunțăm de pe acum, preventiv, pe patronii firmelor de construcții să caute alte soluții, să-și mute sediile la marginea municipiului, fiindcă nu se mai poate să distrugă străzile din zonele rezidențiale. De anul viitor vom lua măsuri drastice pentru cei care depășesc tonajul. Am văzut numeroase case crăpate, nemulțumirile sunt foarte mari”, a declarat primarul.
Edilul susține că strada Teilor a fost distrusă de mașinile de mare tonaj ce poartă câte 40 de tone de materiale de la o firmă din zonă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Un oștean cinstit și devotat

Chiar dacă se afla în pragul împlinirii vârstei de 71 de ani, Aurel Pop își conservase un contur gracil care îl definea...

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Comentarii recente