luni, iunie 17, 2024
AcasăsusPrincipele Nicolae în vizită la Satu Mare

Principele Nicolae în vizită la Satu Mare

Luni, 7 aprilie , Alteța Sa Regală Nicolae, Principe al României a efectuat o vizită la Colegiul Național „Doamna Stanca” din Satu Mare. Acesta a fost primit în poarta școlii de directorul colegiului, Anna Maria Marușca, de către cadre didactice dar și de câteva eleve îmbrăcate în straie oșenești care i-au oferit pâine și sare.

Apoi, Alteța Sa a vizitat mai multe săli de clasă și s-a oprit în biblioteca școlii unde a participat la o dezbatere alături de un grup de elevi ai colegiului. În cinstea sa, elevii au pregătit și un scurt moment artistic, mult apreciat de către principe.

În această seară Alteța Sa Regală va participa, de la ora 18.30 la un concert simfonic la Filarmonica „Dinu Lipatti”. Principele rămâne în județul nostru până joi, 10 aprilie, interval în care va vizita mai multe obiective turistice dar va avea o întâlnire și cu mediul de afaceri din județul Satu Mare.

Principele Nicolae are 29 de ani și este fiul principesei Elena și nepotul Regelui Mihai I. Acesta a crescut în Anglia, țară de unde s-a mutat în România în 2012.

principele-nicolae-sm12

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente