Acasă Sport National Probleme mari la U Cluj, un jucător a părăsit echipa

Probleme mari la U Cluj, un jucător a părăsit echipa

Gravenberchmetaegon_600x338Situație din ce în ce mai dificlă pentru Universitatea Cluj. Calificată în finala Cupei României, echipa ardeleană se confruntă cu mari probleme financiare. Jucătorii sunt neplătiți de 4 luni și Falub le-a transmis că pot pleca oricând doresc dacă nu se pot concentra doar pe ce se întâmplă pe teren.

Danzell Gravenberch, olandezul adus de George Ogăraru a fost primul jucător din echipa „Șepcilor roșii” care a abandonat corabia. Informația a fost confirmată pentru stiridesport.ro de către administratorul Vlad Munteanu.

„Gravenberch a plecat de capul lui fără niciun preaviz sau să stea de vorbă cu cineva. De altfel, el a fost singurul, dintre cei întrebați în vestiar dacă problema banilor nu le permite să joace sută la sută, care a ridicat mâna. Am constatat că nu mai era la prezența de sâmbătă, din câte am înțeles este ca și plecat din țară. Nu a vorbit cu nimeni de la club. Nu îmi explic gestul său, știu că exista și un interes din partea unor echipe. Vrem să vorbim cu el înainte, este un copil de 21 de ani. Vom lua niște măsuri” a declarat Vlad Munteanu.

Danzell Gravenberch a fost transferat de „Șepcile roșii” înaintea etapei a 6-a. Jucătorul în vârstă de 21 de ani format la Academia lui Ajax și a prins 22 de meciuri în tricoul formației clujene (17 în Liga 1, 4 în Cupa României și 1 în Cupa Ligii), timp în care a marcat un singur gol și dat doar o pasă decisivă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente