Acasă sus Problemele de fond funciar predomină la audiențe

Problemele de fond funciar predomină la audiențe

prefect

Problemele de fond funciar predomină la sesiunile de audiențe cu cetățenii susținute de prefectul Eugeniu Avram. Faptul că legile sunt interpretabile complică lucrurile iar oamenii ce își revendică terenurile sunt târâți prin instanțe și amânați de la o zi la alta.

Marți, 12 mai, reprezentantul Guvernului în teritoriu a organizat o nouă sesiune de audiențe cu cetățenii pentru a veni în sprijinul celor care întâmpină probleme care nu și-au găsit soluționare. Majoritatea cetățenilor ce participă la audiențe vin cu probleme de fond funciar. Deși au hotărâri judecătorești și titluri de proprietate mulți dintre ei nu reușesc să intre în posesia terenurilor pentru că legile referitoare la restituirea pâmânturilor sunt interpretabile iar autoritățile locale jonglează cu legea după bunul plac.
Blanda Ianos din Huta Certeze se luptă de ani buni pentru pământul său însă fără nici un rezultat.

Indignat de modul în care își fac treaba autoritățile din Certeze prefectul a promis că va trimite o echipă la fața locului pentru a lămuri cazul lui Ianos.

Următoarea sesiune de audiențe susținută de Eugeniu Avram va avea loc săptămâna viitoare, marți, de la ora 10:00 în sala mică a Palatului Administrativ.

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente