29.8 C
New York City
joi, iunie 30, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareProblemele sătmărenilor discutate de prefect cu primarul și președintele Consiliului Județean

Problemele sătmărenilor discutate de prefect cu primarul și președintele Consiliului Județean

pataki-kereskeini

Trei aspecte importante pentru comunitatea sătmăreană au fost discutate în ședința săptămânală a prefectului Radu Bud cu președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Întâlnirea s-a desfășurat marți, 09 august 2016, în cabinetul președintelui Consiliului Județean Satu Mare.
Oportunitatea inițierii unei Hotărâri de Guvern pentru transferarea hotelului “Sport“ din administrarea Ministerului Tineretului și Sportului către Consiliul Municipal Satu Mare a fost unul dintre subiectele discutate de către cei trei. Părerea unanimă este că hotelul trebuie să revină în administrarea municipalității pentru a putea fi utilizat în scopul inițial, adică pentru cazarea sportivilor.
Închiderea gropii de gunoi a municipiului Satu Mare a fost un alt punct discutat de către oficialii județului, urmând ca prefectul să modereze joi, 11 august 2016, discuțiile dintre reprezentanții Consiliului Județean-Primăriei Satu Mare și cei ai constructorului.
Un al treilea subiect a fost referitor la realizarea unei strategii coerente care să însumeze proiectele unităților administrativ-teritoriale din județul Satu Mare și care să fie abordată cel puțin pe termen mediu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente