Acasă Locale Stiri Satu Mare Produse contrafăcute confiscate de poliție

Produse contrafăcute confiscate de poliție

Produse în valoare de peste 57 000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării ieri, 6 februarie a.c., de polițiștii de investigare a criminalității economice în urma unei acțiuni desfășurată pe raza județului Satu Mare.

Ieri, 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor din domeniul dreptului de proprietate intelectuală.

Cu această ocazie au fost identificați și verificați 15 operatori economici cu privire la expunerea spre vânzare de produse suspecte a fi contrafăcute, verificarea legalității provenienței bunurilor expuse spre comercializare, modul de înregistrare cu ajutorul caselor de marcat a contravalorii și serviciilor oferite clienților, precum și deținerea avizelor si autorizațiilor legale.

Astfel, au fost constatate 5 infracțiuni la Legea nr. 84/1998 Rep., ca urmare a expunerii spre vânzare de către operatorii comerciali de bunuri susceptibile a fi contrafăcute.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 880 de diferite bunuri și produse care purtau o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, în valoare de 57 330 de lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente