joi, februarie 2, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareProfesorilor navetiști nu li s-au decontat încă abonamentele

Profesorilor navetiști nu li s-au decontat încă abonamentele

Joi, 31 octombrie, în cadrul ședinței de Dialog Social s-a menționat că mai sunt primării care nu au decontat naveta dascălilor, liderul Sindicatul Învățământului Preuniversitar (SIP), Ioan Drăgan a deschis această problemă.

Pe lângă liderii de sindicat la întâlnire au participat, prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, deputatul USL, Octavian Petric, deputații UDMR, Erdei D. Istvan, respectiv Kereskenyi Gabor și viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici.

Drăgan spune că de peste doi ani 120 de profesori nu și-au primit banii de navetă „ceea ce este inadmisibil în condițiile în care salariile dascălilor sunt așa cum sunt. În această situație sunt 12 primării din județul Satu Mare. În cazul a patru localități au fost obținute sentințe judecătorești iar dacă situația nu se rezolvă noi suntem de acord și cu intervenția executorilor judecătorești la acele primării”.

Drăgan a adus vorba și despre alte nemulțumiri din sistemul de învățământ precum și salariile mici ale dascălilor.

3 COMENTARII

  1. Profesorii navetisti merita sa isi primeasca banii! E o nedreptate pt ei daca nu isi vor primi banii. Se trezesc dimineata cu noaptea in cap ca sa le predea elevilor. Ar trebui sa le fie rusine primariilor

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente