Acasă Locale Nationale Prognoza meteo în țară la sfârșit de săptămână

Prognoza meteo în țară la sfârșit de săptămână

romania-1303-color

Sâmbătă, în regiunile sudice, nebulozitatea se va acentua treptat și mai ales seara și noaptea va ploua în Oltenia, Muntenia și doar izolat în Dobrogea. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile vor cădea pe arii restrânse.

În zona de munte vor predomina ninsorile, iar la începutul intervalului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare vor mai fi posibile și în extremitatea nordică a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Bărăgan, Dobrogea și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 6 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață.

BUCUREȘTI

Nebulozitatea se va accentua treptat și mai ales seara și noaptea, temporar, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Dimineața vor mai fi condiții de ceață.

MUNTE

Cerul va continua să prezinte înnorări și temporar, mai ales în cursul zilei, pe arii restrânse vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de intervalul anterior.

DUMINICĂ

În sudul și în estul țării cerul va fi mai mult noros și îndeosebi în prima parte a intervalului local va ploua slab sau va burnița. La munte precipitațiile vor fi mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi, în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări, în Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei, al Banatului și la munte. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă în regiunile intracarpatice, vor fi cuprinse la nivelul întregii țări între 8 și 16 grade. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 6 grade. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.

MUNTE

Cerul va fi variabil în Carpații Occidentali, unde vor fi condiții reduse pentru precipitații slabe, mixte, iar valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate față de cele din intervalul anterior. În restul zonei montane cerul va fi temporar noros, local, mai ales ziua, vor fi precipitații îndeosebi sub formă de lapoviță și ninsoare, iar variațiile termice vor fi nesemnificative. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente