sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smProgram de lucru prelungit la Pașapoarte

Program de lucru prelungit la Pașapoarte

În continuare cererea pentru eliberarea pașapoartelor este foarte mare, ba chiar în creștere o dată cu debutul sezonului estival, astfel că programul de lucru cu publicul la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Satu Mare a fost extins.

Așadar, în perioada 20 iunie – 19 august, serviciul va funcționa în intervalul orar 08.30 – 18.30, de luni până vineri.

Programările on-line se pot face în continuare pe platforma www.epasapoarte.ro, iar aici puteți consulta și lista documentelor necesare https://pasapoarte.mai.gov.ro/eliberarea-pasaportului/.

Contravaloarea emiterii paşaportului este următoarea:

  • pentru paşaportul simplu electronic: 258 lei – pentru persoanele care au împlinit vârsta de 12 ani
  • 234 lei – pentru persoanele cu vârsta mai mică de 12 ani
  • pentru pașaportul simplu temporar: 96 lei – indiferent de vârstă.

Plata se poate efectua online, exclusiv prin platforma de plăţi virtuale www.ghiseul.ro; la casieriile unităţilor CEC Bank, precum şi la staţiile de plată Selfpay ale CEC Bank sau din alte locații, cât și la stația de plată funcțională amplasată în holul Sălii de așteptare la noul sediu al Instituției Prefectului de pe strada A.I. Cuza nr. 11.

De asemenea, cetățenii care au nevoie urgentă de pașaport și nu găsesc locuri disponibile în perioada dorită la Satu Mare, pot să se adreseze serviciilor publice comunitare de pașapoarte din județele limitrofe, cererile de eliberare a pașapoartelor pot fi depuse în țară la oricare serviciu public comunitar de pașapoarte.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente