29.8 C
New York City
joi, august 18, 2022
AcasăsusPronunțarea dosarului pedofilului Adrian Nistor va avea loc în 18 iunie

Pronunțarea dosarului pedofilului Adrian Nistor va avea loc în 18 iunie

Azi, 3 iunie a avut loc un nou termen în dosarul lui Adrian Nistor, tânărul acuzat de corupție sexuală. Acesta a ajuns în fața justiției după ce în vara anului trecut (2013) a abuzat sexual un copil de 7 ani. Părinții copilului spun că s-a încercat tergiversarea cazului, până ce la sfârșitul anului trecut întâmplarea a ajuns în atenția opiniei publice, moment în care a fost demarată ancheta în acest dosar.

Așa cum s-a întâmplat și la ședința precedentă (6 mai 2014) pedofilul a lipsit și de această dată de la proces. La ședință a fost prezentă bunica lui Nistor și fosta soacră a acestuia, cele două femei fiind audiate de către judecătoarea de caz.
Bunica și-a lăudat nepotul spunând că este „un băiat bun, care vorbește frumos” și că toate acuzele care i se aduc sunt minciuni. Mai mult decât atât, în ciuda probelor existente la dosar bătrâna a declarat că Nistor nu este scandalagiu, bătăuș sau consumator de droguri și că nu are nimic de a face cu acuzele care i se aduc. În schimb, fosta soacră a pedofilului l-a caracterizat destul de grav pe Nistor numindu-l pe acesta „un drogat, un proxenet, un agresiv și un alcoolic”. Femeia a declarat în fața instanței că într-adevăr Nistor la corupt pe copil și că acesta merită să ajungă după gratii.
În luarea de cuvânt procurorul a propus schimbarea încadrării juridice din “corupție sexuală” în “agresiune sexuală” și a cerut pedeapsă cu executare pentru săvârșirea acestor fapte, având în vedere că toate elementele și probele arată că Nistor este vinovat.
Pronunțarea în acest caz va avea loc în data de 18 iunie 2014.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente