marți, mai 28, 2024
AcasăDivertismentProprietarii site-urilor de telefonie mobilă ar putea fi trași la răspundere pentru...

Proprietarii site-urilor de telefonie mobilă ar putea fi trași la răspundere pentru daune legate de EMF 

Proprietarii răspund personal pentru daunele 5G

Proprietarii care își închiriază proprietățile pentru operarea sistemelor de telefonie mobilă ar trebui să cunoască hotărârea tribunalului districtual din Münster, AZ: 08 O 178/21, privind răspunderea personală, nelimitată pentru daunele cauzate de radiațiile de radiofrecvență de la turnurile cu antenele pentru comunicații electronice mobile, informează STOP 5G Romania.

Instanța explică clar: “proprietarii site-urilor de telefonie mobilă ar putea fi trași la răspundere pentru daune legate de EMF (EMF = câmpuri electromagnetice). Municipalitățile, congregațiile bisericești și reprezentanții acestora pot și trebuie, desigur, să știe că, în calitate de proprietar, sunt pe deplin răspunzători pentru daunele cauzate de emițătoarele de telefoane mobile, potrivit Tribunalului Regional Münster AZ: 08 O 178/21.

Români sunt pe primul loc in UE la deținerea titlurilor de proprietate a imobilelor. Ei vor răspunde personal pentru daunele cauzate de antenele 5G instalate pe proprietatea lor.

Daca acești proprietari de imobile NU ACCEPTA sau DAU JOS antenele 5G conștienți fiind că vor fi trași la răspundere personal pentru daune (sentința judecătorească recenta iul 2022 Germania mai jos prezentata care atesta acest fapt) atunci nu se vor putea instala rețele 5G la adevărata lor capacitate si densitate.

Semnați si distribuiti cat mai multi petitia colectiva impotriva 5G https://tinyurl.com/STOP5GRomania

DECIZIA TRIBUNALULUI REGIONAL MÜNSTER

Toți proprietarii de terenuri care le închiriază pentru operațiunile stațiilor de emisie pentru telefoane mobile ar trebui să cunoască decizia Tribunalului Regional Münster, sub numărul de referință AZ: 08 O 178/21, cu privire la răspunderea personală și nelimitată pentru daunele cauzate de radiațiile provenite de la turnurile de telefonie mobilă.

Tribunalul face clarificări: proprietarii care închiriază terenuri pentru stațiile de telefonie mobilă pot fi făcuți responsabili pentru daunele cauzate de câmpurile electromagnetice (CEM).

Desigur, comunitățile locale, bisericile și reprezentanții lor trebuie să știe că ei, în calitate de furnizori de terenuri, poartă ei înșiși o responsabilitate personală și nelimitată pentru daunele cauzate de stațiile de emisie pentru telefoane mobile, a stabilit Tribunalul Regional Münster.

Proprietarii de terenuri poartă o responsabilitate personală și nelimitată alături de operatorii de stații de emisie pentru telefoane mobile.

Tribunalul confirmă că nu numai operatorii de stații de telefonie mobilă (cunoscuți și ca “perturbatori de acțiuni”) sunt responsabili pentru daunele cauzate de funcționarea stațiilor lor, ci și proprietarii de terenuri (cunoscuți și ca “perturbatori de starea de lucruri”) care pun la dispoziție terenurile pentru funcționarea stațiilor. Astfel, proprietarii de terenuri pot fi făcuți responsabili în cazul daunelor la fel de mult ca operatorii stațiilor de emisie. Și deoarece comunitățile locale și reprezentanții lor ar fi putut și ar fi trebuit să cunoască acest lucru, acțiunea lor pentru încetarea relației de închiriere a fost respinsă. Probabil puține comunități și proprietari de terenuri care închiriază sau închiriază terenurile lor pentru operațiunile stațiilor de telefonie mobilă sunt conștiente de acest risc de răspundere personală.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente