miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăsusCampanie de prevenire a dependențelor digitale în București

Campanie de prevenire a dependențelor digitale în București

Federația Filantropia a desfășurat o campanie de prevenire a dependențelor digitale în Sectorul 2 al Capitalei în perioada august – octombrie 2023.

Conferința finală a campaniei a avut loc luni la Sediul Asociației Nevăzătorilor din România și a fost susținută de Părintele Ciprian Ioniță, consilier patriarhal în cadrul Administrației Patriarhale, Olivia Bîrdici, coordonator de proiect, și Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial în cadrul sectorului social filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Despre efectele folosirii excesive a dispozitivelor electronice de către copii și ce pot face adulții pentru a combate această dependență a oferit explicații Alina Panait, formator în cadrul Federației Filantropia.

Rolul conferinței a fost informarea participanților despre scopul și activitățile proiectului, rezultatele atinse, cât și de a accentua importanța conștientizării combaterii și prevenirii dependențelor digitale în rândul copiilor, dar și de a informa părinții despre riscurile la care sunt supuși copiii care utilizează în exces dispozitivele electronice.

Federația Filantropia a Patriarhiei Române desfășoară constant campanii de prevenire și combatere a dependențelor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente