Acasă sus Protest PDL impotriva accizei pe benzina si noul buget

Protest PDL impotriva accizei pe benzina si noul buget

Marti 10 decembrie membrii Partidului Democrat Liberal (PDL) au organizat un miting nemultumiti de noul buget a lui Ponta. La protest au participatliderii formațiunii politice și anume: președintele Organizației Județene a PDL Satu Mare, Petre Mureșan, președintele Organizației Municipale a partidului, Claudiu Ardelean, secretarul general al PDL Satu Mare, Sorin Ghilea și președintele Organizației de Tineret de la nivel de județ, Adrian Cozma.

Protestatarii au pornit din fata sediului PDL  si s-au indreptat spre Prefectura, fiind nemultumiti de  ,,Bugetului saraciei nationale “si a ultimei taxe inventate de Guvernul Ponta, taxa pe benzina!

„Satmareni, taxa pe benzina va merge in buzunarele baronilor locali pentru a indestula bugetul de campanie al USL!” au declarat protestatarii.

Haideti sa ne impotrivim groparului Romaniei si a proiectelor noastre de tara! Romanii merita si trebuie sa aiba viitor!

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente