29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MarePuieți de Frasini gratuit în Piața Mare

Puieți de Frasini gratuit în Piața Mare

frasin

Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare cu ocazia Luna Pădurii, continuă campania de plantare și în această săptămână. Luna Pădurii, este un eveniment ecologic marcat în fiecare an în perioada 15.03.-15.04, este unul din cele mai importante evenimente silvice și ecologice, reprezentând o modalitate de sensibilizare a tinerilor și a factorilor decizionali, cu privire la importanța pădurilor.

 Pe această cale, vă invităm să ne fiți alături la această acțiune care va avea loc în data de 23 martie 2016, între orele 10-12 la Piața de alimente nr.1 unde reprezentanții APM Satu Mare și voluntarii din Grupul Școlar Forestier Satu Mare vor oferi puieți de frasini cetățenilor, asigurați de Ocolul Silvic „Codrii Sătmarului” Tășnad.

Totodată APM Satu Mare și voluntarii din Grupul Școlar Forestier Satu Mare vor oferi fluturași de informare cu mesajul APM Satu Mare și informații privind caracteristicile speciei de frasin pentru cetățeni care doresc să planteze acest puieți în grădinile sau în curțiile proprii.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente